Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Geenen Schoenen. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat? Geen probleem!
U kunt het artikel in de originele verpakking binnen 14 kalenderdagen na ontvangst ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag u de schoenen wel eerst passen. Kosten voor retour sturen is €6,95.

Wat moet je doen?

Ga naar onderstaande link. Vul je postcode en het ordernummer of Track & Trace nummer in en retourneer je bestelling in enkele stappen!

https://geenenschoenen.shipping-portal.com/rp/

Zodra de retourzending door ons is ontvangen en verwerkt, ontvangt u een mail met een bevestiging daarvan. Wij storen uw aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op uw rekening. De retourkosten worden hiervan in mindering gebracht. Binnen Nederland is dit euro 6,95 en vanuit het buitenland euro 9,95.

 

Ruilen in de winkel

Neem uw bestelling mee en ruil de schoenen in onze fysieke winkel Geenen Schoenen in Bergeijk

U krijgt binnen een half uur nadat uw jouw pakket hebt afgegeven een e-mail met de bevestiging dat uw bestelling retour is verwerkt. Wij storten uw aankoopbedrag terug op uw rekening.

Retourneren zonder account?

  1. Verpakt de schoenen in de doos waarin het product is geleverd.
  2. Stuur het pakket met voldoende frankering naar:

Geenen Schoenen

Burg.magneestraat 38

5571HE Bergeijk

  1. Na ontvangst storten wij uw aankoopbedrag terug op uw rekening.

Verkeerd artikel ontvangen?

Heeft u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Geef het aan ons door via e-mail en we regelen dat u het artikel kosteloos kunt retourneren. Schoenen uit de Sale worden regelmatig gepast in onze fysieke winkel waardoor er pas-sporen kunnen ontstaan. Hierop kan geen recht worden verleend voor het kosteloos retourneren. Hou hier rekening mee.

Wat ruilen en retourneren we niet?

Beschadigde of gebruikte artikelen, artikelen waarvan u de originele verpakking niet kunt meesturen. Passen mag natuurlijk wel altijd.

Levertijd?

Wij versturen alle bestellingen op werkdagen voor 16.00 direct. Meestal wordt het pakket de volgende werkdag bij u aangeboden. Het kan zijn dat in drukke periodes zoals de pakketten langer onderweg zijn bij DHL. Wij zijn afhankelijk van een derde partij en hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Het annuleren van orders die verzonden zijn kan pas na 20 werkdagen.