Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. Voor 16 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden. In de sale-periode is het mogelijk dat uw order pas binnen 2 tot 3 werkdagen wordt verzonden. Het is natuurlijk ook mogelijk uw bestelling zelf bij onze winkel op te halen.

Hoe plaats ik een bestelling?

Kies uw favoriete schoenen uit. Selecteer de juiste maat naar keuze en voeg deze toe aan uw winkelmandje. U kunt daarna gewoon verder winkelen of klik op bestelling afronden. Dan kunt u vervolgens kiezen voor afhalen of verzenden, vul uw adresgegevens in of login met uw account. Kies een betaalmethode en na het accepteren van onze algemene voorwaarden klikt u op” bestelling afronden”. Uw bestelling is nu geplaatst!

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Wij verzoeken u zo snel mogelijk telefonische contact met ons op te nemen, indien u uw bestelling wilt annuleren. Als de bestelling al verzonden is kunnen we deze helaas niet meer annuleren.

Kan een artikel nadat ik mijn bestelling heb geplaatst toch uitverkocht zijn?

Ja, dit is mogelijk. Wij zullen er van alles aan doen om dit te voorkomen.

Kan ik mijn waardecheque verzilveren op een bestelling in de webshop?

Helaas is dit technisch gezien nog niet mogelijk. In de toekomst is dit zeker mogelijk. Vooralsnog is de waardecheque alleen in te wisselen in de winkel.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor alle bestellingen binnen Nederland met een totaalbedrag boven de €50 betaald u geen verzendkosten! Voor bestellingen van €50 of lager, vragen wij een bijdrage van €5,95 portokosten.

Verzenden jullie ook naar België?

Voor bestellingen naar België met een totaal bedrag boven de € 50 betaald u geen verzendkosten. Voor bestellingen van € 50 of lager vragen wij een bijdrage van €8,95 voor de portokosten.

Hoe kan ik het beste contact opnemen met Geenen Schoenen?

Indien u verdere vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via:

Tel 0497571234 of WhatsApp 0618501531

Mail: info@geenenschoenen.nl

Hoe kan ik de juiste maat van mijn schoenen bepalen?

In deze tabel kunt u zien aan de hand van het aantal centimeters wat de juiste maat is. Bij kinderen tot 2.5 jaar groeien ze gemiddeld 1 maat per 4 maanden. Daarna 1 maat per half jaar.